How To Select A Cosmetic / Plastic Surgeon 

 

Plastiikkakirurgia Katrin Kruunvald

Plastiikkakirurgia Katrin Kruunvald

Plastiikkakirurgimme Katrin Krüünvald on maidemme ainoa kirurgi, joka on amerikkalaisen kauneusleikkausakatemian (American Academy of Cosmetic Surgery) jäsen. Hän on myös eurooppalaisen plastiikkakirurgia-akatemian (European Academy of Plastic Surgery) jäsen.

Virossa plastiikkakirurgi Krüünvald on Viron plastiikkakirurgia- ja korjausleikkausyhdistyksen (Eesti Plastika ja Rekonstruktiivkirurgia Selts) johtoryhmän jäsen.
Hänen vaikuttavaan listaansa kuuluu myös Viron lääkäreiden yhdistykseen (Eesti Arstide Liit) kuuluminen.

Ylläpitääkseen erinomaista estetiikkatajuansa sekä tarkkoja kädentaitojaan, Katrin harrastaa piirtämistä. Hän on opiskellut alaa Viron Taideakatemian avoimessa akatemiassa ja käy edelleen Kansanopiston kursseilla säännöllisesti. Hän kertoo haluavansa tarjota asiakkailleen parhaimmat mahdolliset tulokset, ja hänen mukaansa piirtäminen tukee erityisen hyvin hienomotoriikkaa vaativaa kauneuskirurgiaa.

Lääkäri Krüünvald sekä koko hänen henkilökuntansa puhuu myös hyvin suomea, jotta vierailusi olisi Virossa mahdollisimman helppoa sekä mukavaa.

 

Plastiikkakirurgin valinta on tärkein asia, kun suunnittelet meneväsi plastiikkakirurgiseen toimenpiteeseen.

Käyttämämme plastiikkakirurgit ovat alojensa huippuja. He ovat erikoistuneet erityyppisiin ongelma-alueisiin. Voit siis luottaa, että ongelmiasi hoitaa oman alansa kokenut spesialisti. Kun esimerkiksi vartaloa muokataan rintojensuurennuksen tai rasvaimun avulla, tarjoamme sinulle juuri sen taitoalueen kokeimman plastiikkakirurgin.


Tärkeintä plastiikkakirurgin valinnassa on kirurgin ammattitaito ja kokemus, sekä aikaisemmin suoritettujen toimenpiteiden lopputulokset. Sinua palvelevat huippuplastiikkakirurgit, jotka ovat erikoistuneet rintojen- ja vartalon muokkauksen lisäksi kasvojen kohotuksiin.

plastiikkakirurgi kauneuskirurgi

Laatukirurgian plastiikkakirurgit ovat erikoistuneet rintaleikkauksiin, kasvojenkohotuksiin ja rasvaimuihin. He ovat tehneet plastiikkakirurgisia toimenpiteitä jo 90-luvulta lähtien. Heillä onkin nykyään lukemattomia tyytyväisiä potilaita ympäri maailmaa. Laatukirurgia on ensimmäinen yritys Virossa, joka otti käyttöönsä turvallisimmat, Hollannissa valmistetut Mentorin rintaimplantit. Laatukirurgialla on myös laajin kokemus Mentorin rintaimplanttien käytöstä.

 

Kyseiseen toimenpiteeseen erikoistunut plastiikkakirurgi vähentää vaivautuneita tilanteita rintaleikkauksissa

Rintaleikkaukset ovat naisille intiimi asia. Kyseisen toimenpiteeseen erikoistuneen kirurgin valinta plastiikkakirurgiksi, poistaa useimmat huolet koskien leikkausta. Naiset useimmiten kokevat, että rintoihin erikoistuneen plastiikkakirurgin kanssa on helpompi keskustella kaikista omiin rintoihin liittyvistä asioista ja ulkonäkövirheistä, jotka häiritsevät. Kun plastiikkakirurgi tietää tarkalleen mitä potilas haluaa, potilas on yleensä lopputulokseen paljon tyytyväisempi.

Plastiikkakirurgimme on mm. American Academy of Cosmetic Surgery (AACS) järjestön jäsen.

Plastiikkakirurgimme kouluttautuvat ja tekevät jatkuvasti toimenpiteitä ympäri
maailmaa. Viimeisten vuosien aikana mm. Pariisissa, Melbournessa Australiassa, Floridassa, Los Angelesissa (Californiassa), Hollywoodissa (USA), Cambridgessä, Lontoossa, Amsterdamissa, Tanskassa, Düsseldorfissa ja Berlinissä Saksassa.


BACK
Palaa Laatukirurgian esittely -valikkoon.

plastic surgery line

KÄYTTÖLUOTTOLASKURI

plastic surgery line


Varaa aika soittamalla ilmaiselle Helsingin neuvontavastaanotollemme. Siellä voit puhua henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti Tuulin ja Niinan kanssa.


YHTEYDENOTTO
Neuvontavastaanotto
(09) 69 81 282

plastic surgery line

| Etusivu | Yrityksemme | Toimenpiteet | Lääkärit | Suositukset | Yhteystiedot |

plastic surgery line

Breast Augmentation Surgery silikonirinnat Plastic Surgery Locations Liposuction and Tummy Tucks Advanced Endoscopic Surgery Procedures For Face And Brow Lift Plastic And Reconstructive Surgery Specialist Largest Tallinna helsinkin Plastic Surgery Group Leaders in Cosmetic Surgery for Tallinna helsinki