How To Select A Cosmetic / Plastic Surgeon 

 

Plastiikkakirurgin valinta on tärkein asia, kun suunnittelet meneväsi plastiikkakirurgiseen toimenpiteeseen.

Käyttämämme kirurgit ovat alojensa huippuja. He ovat erikoistuneet erityyppisiin ongelma-alueisiin. Voit siis luottaa, että ongelmiasi hoitaa oman alansa kokenut spesialisti. Kun esimerkiksi vartaloa muokataan rintojen suurennuksen tai rasvaimun avulla, tarjoamme sinulle juuri sen taitoalueen kokeneimman ja osaavimman plastiikkakirurgin.

Tärkeintä kirurgin valinnassa on ammattitaito ja kokemus sekä aikaisemmin suoritettujen toimenpiteiden lopputulokset. Plastiikkakirurgimme kouluttautuvat ja tekevät jatkuvasti toimenpiteitä ympäri maailmaa. Viimeisten vuosien aikana mm. Pariisissa, Melbournessa Australiassa, Floridassa, Los Angelesissa (Kaliforniassa), Hollywoodissa, Cambridgessä, Lontoossa, Amsterdamissa, Tanskassa, Düsseldorfissa ja Berliinissä Saksassa.

Laatukirurgian kirurgit ovat erikoistuneet rintaleikkauksiin, kasvojenkohotuksiin ja rasvaimuihin.

Kirurgimme ovat tehneet plastiikkakirurgisia toimenpiteitä jo 90-luvulta lähtien. Heillä onkin nykyään useita tuhansia tyytyväisiä potilaita ympäri maailmaa. Laatukirurgia on ensimmäinen yritys Virossa, joka otti käyttöönsä turvallisimmat, Hollannissa valmistetut Mentorin rintaimplantit. Laatukirurgialla on myös laajin kokemus Mentorin rintaimplanttien käytöstä.

Rintatoimenpiteesiin erikoistuneet kirurgit parantavat lopputulosta.

Rintaleikkaukset ovat naisille intiimi asia. Kyseisen toimenpiteeseen erikoistuneen kirurgin valinta poistaa useimmat huolet koskien leikkausta. Naiset useimmiten kokevat, että rintoihin erikoistuneen plastiikkakirurgin kanssa on helpompi keskustella kaikista omiin rintoihin liittyvistä asioista ja ulkonäkövirheistä, jotka häiritsevät.

Kun plastiikkakirurgi tietää tarkalleen mitä potilas haluaa, potilas on yleensä lopputulokseen paljon tyytyväisempi.

VIRON KOKENEIN PLASTIIKKAKIRURGIA-ALAN KIRURGI JAAN TROOST

Jaan Troost kirurgi

Rintojen suurennus-, rintojen kohotus-, rintojen pienennys- ja rasvaimu -leikkauksiin erikoistunut kirurgi Jaan Troost

- kirurgisen osaston ylilääkäri

- yli 30 vuotta toiminut kirurgina ja osastonylilääkärinä osallistunut useisiin kauneuskirurgian lisäkoulutusjaksoihin useissa maissa, Ranskassa saanut erityiskoulutuksen rasvaimuun. Hänen työnkuvaansa sisältyvät sairaalassamme kauneusleikkaukset rintojen alueella, vatsan alueella ja kaikki rasvaimut.

Syntynyt 25.12.1947 Tallinnassa

1966 Tallinnan Reaalkool (lukio)

1972 Tarton Yliopisto, lääketiede

1972-1979 Tallinnan Tõnismäen sairaala, kirurgia

1979-1980 A. Seppo Tönismäen sairaala, osastonjohtaja

1980-2010 Länsi-Tallinnan Keskussairaala, kirurgian osaston ylilääkäri

1995- Suorittanut esteettisiä vartalonmuokkausleikkauksia (esim. rasvaimu, rinta, vatsa) eri sairaaloissa. Noin 500 asiakasta vuodessa useista eri maista.

1994 Rasvaimukoulutus Le Tamise -yksityisklinikalla Ranskassa

2003 3rd International Breast surgery and Liposuction workshop Lissabon, Portugali

2008 International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) 19th congress Melbourne, Australia

2010 International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) 19th congress San Fransisco, USA

Lisäksi osallistunut useisiin erilaisiin koulutuksiin Virossa, Suomessa ja Ruotsissa.

Tallinna Kirurgide Seltsi, Eesti Kirurgide Assotsiatsiooni (Viron Kirurgien Yhdistys) ja Eesti Plastika- ja Rekonstruktiivkirurgia ( Viron Plastiikkakirurgia ) -yhdistysten jäsen.BACK
Palaa Laatukirurgian esittely -valikkoon.

plastic surgery line

KÄYTTÖLUOTTOLASKURI

plastic surgery line


Varaa aika soittamalla ilmaiselle Helsingin neuvontavastaanotollemme. Siellä voit puhua henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti Tuulin ja Niinan kanssa.


YHTEYDENOTTO
Neuvontavastaanotto
+358 45 1623664

plastic surgery line

| Etusivu | Yrityksemme | Toimenpiteet | Lääkärit | Suositukset | Yhteystiedot |

plastic surgery line

Breast Augmentation Surgery silikonirinnat Plastic Surgery Locations Liposuction and Tummy Tucks Advanced Endoscopic Surgery Procedures For Face And Brow Lift Plastic And Reconstructive Surgery Specialist Largest Tallinna helsinkin Plastic Surgery Group Leaders in Cosmetic Surgery for Tallinna helsinki