Huipputarjouksemme 1: Rintojen suurennus turvallisilla, Silimed-koheesiivigeeliproteeseilla alkaen 2790 euroa. (normaalisti 3790 euroa)

Huipputarjouksemme 2: Rintojen suurennus turvallisilla, Mentor-koheesiivigeeliproteeseilla vain 3490 euroa. (normaalisti 3900 euroa)

Mentor-tarjous sisältää ilmaisen 5 vuoden kapselitakuun.

 

Olen koonnut sinulle tietopaketin rintojen suurennuksesta. Tietopaketin luettuasi tiedät toimenpiteestä paljon enemmän ja voit varata ajan neuvontavastaanotolle. Palvelen sinua silloin henkilökohtaisesti. Olisi muutenkin kiva neuvotella toimenpiteestä kasvotusten, niin voin kertoa sinulle yksityiskohtaisesti toimenpiteestä ja näyttää ennen - ja jälkeen kuvia. Saat myös tutustua tarjolla oleviin proteesimalleihin.


Ystävällisin terveisin

Niina

Helsingin neuvontavastaanoton konsultoiva sairaanhoitaja

 

RINTOJEN SUURENNUS

Rinnat ovat kautta aikojen olleet tärkeä osa naisen vartaloa ja identiteettiä. Rinnoilla on biologisen tehtävänsä lisäksi kauneutta ja naisellisuutta symboloiva merkitys.

Rintojen ulkonäköön vaikuttavat muun muassa perinnölliset tekijät, kasvu, imetykset, ikä ja rasvakudoksen määrä. Rintojen suurennustoimenpiteessä rintojen kokoa ja muotoa muutetaan siten, että niistä tulee sekä fyysisesti että esteettisesti toivomustesi mukaiset.

Rintojen muoto on yksilöllinen ja siksi on tavallista, että rinnat eivät ole täysin samankokoiset tai samanmuotoiset. Rintojen suurennustoimenpiteitä tehdään täysi-ikäisille naisille.

Käytämme rintojen suurennuksien suunnittelussa usean eri kohdan mittaustekniikkaa, jolla saamme sinulle juuri haluamasi muotoiset ja kokoiset rinnat. Rintojen tulee näyttää kauniilta ja luonnollisilta joka suunnasta tarkasteltuna. Pyrimme aina täydelliseen lopputulokseen.


VAIHTOEHDOT

Laatukirurgialla on tarjolla erilaisia rintaproteesivaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivat mallit. Vaihtoehtona on USA:sta kotoisin oleva, Hollannissa maailman nykyaikaisimmassa rintaimplanttitehtaassa valmistettu Mentor (www.mentorcorp.com ja www.loveyourlook.com), joka on maailman ja myös Skandinavian käytetyin rintaimplanttimerkki.

Toisena vaihtoehtona on myös FDA:n tiukat turvallisuusvaatimukset täyttävä Silimed. Silimed sai ensimmäisenä rintaimplanttivalmistajana maailmassa FDA-hyväksynnän sekä pyöreille että anatomisille rintaimplanteille. Silimedin implantteja on käytetty ja tutkittu pidempään (Yli 30 vuotta), kuin mitään muita markkinoilla olevia silikoni-implantteja. Tutkimuksia on useita kymmeniä. Ne ovat vielä huomattavan kattavia ja aikajaksot pitkiä. Millään muulla merkillä ei ole esittää tutkimusdataa niin pitkältä ajalta, jolloin silikoni-implantit ovat olleet rinnassa. (www.Silimed.com)

Käyttämämme implantit ovat karheapintaisia (vähentävät kapseloitumista). Suosittelemme vain proteeseja, jotka sisältävät patentoitua hyytelömäistä kohesiivigeeliä. Kohesiivigeeli-implanteissa kiinteän silikonikuoren sisällä on hyytelömäistä silikonigeeliä. Se ei valu implantista ulos, vaikka proteesi särkyisi. Tarjolla on laajat valikoimat erilaisia pyöreitä ja anatomisesti (pisara) muotoiltuja proteeseja. Proteesi asennetaan potilaskohtaisesti rintarauhaskudoksen tai rintalihaksen alle. Mentor ja Silimed täyttävät FDA:n vaatimat turvallisuusvaatimukset. Vain kolme implanttimerkkiä maailmassa on täyttänyt ne. Siksi ne ovat FDA:n julkaisemien tutkimustulosten mukaan maailman turvallisimpia rintaimplantteja.


MITEN TOIMENPITEESEEN PÄÄSEE

Neuvontavastaanottomme toimii Helsingissä. Neuvontavastaanottokäynnillä saat selville mitä toimenpiteellä voidaan saada aikaan kohdallasi. Kauneuskirurgian konsultti kertoo sinulle tarjolla olevista vaihtoehdoista, leikkauksen kulusta, riskeistä, jälkihoidosta, leikkaukseen valmistautumisesta, sairaalasta ja henkilökunnasta. Neuvontavastaanotolla sinulla on mahdollisuus tutustua suoritettuihin toimenpiteisiin katsomalla ennen ja jälkeen -kuvia. Laadimme hoito- ja toimenpidesuunnitelman, sekä teemme kustannusarvion toimenpiteestäsi. Parin päivän kuluttua vastaanotto käynnistäsi kirurgi antaa oman arvionsa sinusta otettujen kuvien perusteella.


ALUSTAVAT TUTKIMUKSET

Ennen toimenpidettä edeltää aina terveydentilantutkimus. Mahdolliset sairaudet, vakituinen lääkitys, alkoholi- ja tupakointitottumukset, sekä allergiat otetaan huomioon toimenpidettä suunniteltaessa. Rinnat mitataan huolella ja samalla suunnitellaan rintojen tuleva koko ja muoto. Tutkimuksessa kartoitetaan toiveesi ja odotuksesi toimenpiteeltä. Rinnat tutkitaan huolellisesti toimenpiteen suunnittelua varten. Potilaiden on käytävä mammografiassa ja kainaloiden ultraäänessä ennen toimenpiteen suorittamista. Varaa aika myös EKG- perusverenkuvatutkimukseen. Neuvontavastaanotolta saat tiedot sinua lähimpänä olevasta yhteistyökumppanistamme. Näin saat tutkimukset suoritettua sopimushintaan ja saat tutkimuksista indikoidun lääkärinlähetteen, jota tarvitaan haettaessa KELA:n korvauksia. Kokeet suoritetaan ennen toimenpiteen suorittamista ja vastaukset otetaan mukaan leikkaukseen mentäessä.


SAIRAALA JA HENKILÖKUNTA

Leikkauksemme suoritetaan yksityissairaalassa. Käytössämme ovat hygieeniset tilat ja parhaat mahdolliset välineet ja laitteet. Toimenpiteeseen erikoistunut, kokenut plastiikkakirurgi suorittaa toimenpiteen 3- 4 avustajan läsnä ollessa. Anestesian suorittaa anestesian erikoislääkäri. Leikkausryhmämme seuraa erittäin tarkasti alallamme tapahtuvaa kehitystä.

Sairaalassamme on päivystys 24 tuntia vuorokaudessa. Apua ja kipulääkkeitä on siis aina saatavilla. Potilaillamme on sairaalassa täysihoito.


ENNEN LEIKKAUSTA

Saavuttuasi sairaalaan saat mukavuuksilla varustetun huoneen. Pyrimme suorittamaan toimenpiteen sovitun aikataulun mukaisesti. Nukutuslääkäri keskustelee kanssasi tulevasta nukutuksesta ja suorittaa tarvittaessa terveystarkastuksen. Leikkaava kirurgi keskustelee kanssasi leikkauksesta ja rintojen lopullisesta muodosta ja koosta. Hän myös piirtää leikkausalueelle "leikkauskartan".


MITÄ TOIMENPITEESSÄ TAPAHTUU

Rintojen suurentamisessa toimenpideviilto tehdään useimmiten rintapoimuun, josta arpi jää parhaiten piiloon. Potilaan valitsema proteesi viedään sisään ennen leikkausta sovittuun paikkaan. Haava suljetaan kolmessa kerroksessa, iholle laitetaan yksi ihonsisäinen myöhemmin poistettava ommel. Sinulle laitetaan tukevat siteet ennen heräämistäsi. Toimenpide voidaan suorittaa myös kainalon kautta tai nännin pihan kautta. Laatukirurgian plastiikkakirurgit pyrkivät tekemään muovaukset aina niin, ettei niistä ole imetykselle haittaa. Toimenpide tehdään anestesialääkärin valvomassa yleisanestesiassa, ellei siihen ole mitään terveydellistä estettä. Toimenpide kestää noin 1-2 tuntia. Toimenpiteellä saadaan aikaan pysyvää tulosta, mutta suosittelemme säännöllisiä tarkastuksia. Proteesien vaihtoa suositellaan 10 vuoden välein, mikäli ongelmia esiintyy. Suurin syy proteesien vaihtoon on kapseloituminen. Implantteja vaihdetaan myös rintojen ulkonäön muuttumisen myötä. Rinnat saattavat veltostua ja menettää muotoaan esimerkiksi iän, raskauksien ja imetysten myötä.


TOIMENPITEESTÄ TOIPUMINEN

Leikkauksen jälkeen olet nukutuslääkärin ja nukutushoitajan tarkkailun alaisena. Tarvittaessa saat kipulääkettä. Ensimmäisen yön vietät sairaalassa. Hoitaja on saatavilla koko yön. Toimenpiteiden jälkeiset kivut ovat harvinaisia. Esiintyessään ne ovat lieviä, lyhytaikaisia ja helposti lääkittävissä tavallisilla särkylääkkeillä. Toimenpidealue tuetaan toimenpiteen jälkeen tukevilla sidoksilla, jotka ehkäisevät turvotusta ja tukevat käsitellyn alueen.

Leikkausta seuraavana päivänä toimenpiteen tehnyt kirurgi tarkastaa sinut ja antaa jälkihoito-ohjeet. Toimenpiteen jälkeen käytetään tukiliivejä kuukauden verran yötä päivää.

Toimenpiteen vaatimat ompeleet poistetaan noin 10 päivän jälkeen toimenpiteestä. Ompeleiden poisto on nopeaa ja kivutonta. Ompeleet poistetaan Helsingin neuvontavastaanotollamme ja samalla tarkastetaan toimenpidealueen kuntoutuminen. Ompeleiden poiston jälkeen ei yleensä tarvita jälkihoitoa.


TARVITSETKO SAATTAJAA

Pienten paikallispuudutuksessa tehtyjen toimenpiteiden jälkeen voit palata yksinkin, mutta suosittelen saattajaa aina henkiseksi tueksi kotimatkalle.


JÄÄKÖ TOIMENPITEESTÄ ARPIA

Toimenpiteitä suorittavat plastiikkakirurgimme pyrkivät minimoimaan arpijäljet ja sijoittamaan ne piiloon vartalon omiin luonnollisiin uurteisiin. Arven parantumiseen voit vaikuttaa kotihoidolla. Suosittelen arpivoiteiden ja silikonilaastareiden käyttöä. Hyviä arpivoiteita ovat apteekista saatavat BM Regenerative ja Bepanthen. Silikonilaastarit (Duoderm, Hansa-Plast) kypsyttävät arpea ja parantavat sen ulkomuotoa. Vältä aurinkoa ja solariumia noin neljän kuukauden ajan. Helsingin neuvontavastaanottomme on hankkinut arpienhoitolaitteen, joka nopeuttaa huomattavasti leikkausarven toipumista ja näin leikkauksen lopputulos paranee entisestään.


TARVITSETKO SAIRASLOMAA

Rintojen suurennustoimenpiteen jälkeen tarvitaan työn raskaudesta riippuen sairaslomaa noin 0.5-2 viikkoa. Monet palaavat töihin ja sosiaalisiin harrastuksiinsa jo viikon kuluttua toimenpiteestä. Toimenpiteen jälkeen tulisi välttää noin kuukauden verran esim. aerobicia ja punttisalia tai jotain muuta vastaavaa raskasta urheilua. Vältä myös painavien tavaroiden nostamista ja työntämistä. Toimenpiteestä mahdollisesti esiintyvä turvotus ja mahdolliset mustelmat häviävät noin kolmen viikon sisällä.


LAATUTAKUU

Laatukirurgian neuvontavastaanotto antaa asiakkailleen täydellisen laatutakuun: Mikäli leikkauksessa esiintyy komplikaatioita, niin sellaiset korjataan veloituksetta. Sopimus tehdään kirjallisena. Kummallekin osapuolelle jää omansa.


PARANSIMME MENTOR-KAPSELOITUMISTAKUUTA ENTISESTÄÄN POTILAIDEMME EDUKSI

Takuumme on laajentunut potilaidemme eduksi viiteen (5) vuoteen rintojen suurennuksissa Mentorin proteeseilla. Lisää ilmaisesta takuusta


KUINKA NOPEASTI TOIMENPITEESEEN PÄÄSEE

Laatukirurgiassa suoritettaviin toimenpiteisiin pääsee viikon-kuukauden kuluessa. Suoritettavan toimenpiteen ajankohta suunnitellaan oman aikataulusi mukaan. Teemme leikkauksia myös viikonloppuisin. Tarkempaa ajankohtaa toimenpiteeseen pääsemistä varten kannattaa kysyä suoraan minulta.


PARAS LOPPUTULOS

Noudata kirjaimellisesti saamiasi ohjeita. Voit ottaa yhteyttä Laatukirurgiaan missä tahansa sinua askarruttavassa asiassa. Teemme kaikkemme, jotta lopputuloksesta tulee toivomustesi mukainen.

Miss Bikini Minna Nikola valitsi itselleen luonnollisen näköiset rinnat.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, koska tiedän voivani auttaa sinua. Vastaan mielelläni kysymyksiisi.

Helsingin neuvontavastaanoton konsultoiva sairaanhoitaja
Kauneuskirurgian konsultti

LAATUKIRURGIA

Laatukirurgian potilasgalleria

Soita Helsingin Neuvontavastaanotolle 09-69 81 282 ja kysy lisää. (Arkisin 10-17 ja lauantaisin 12-15).