CosmetiCare Plastic Surgery News Events and Updates

Harkitse tarkkaan kenet valitset tekemään plastiikkakirurgisen toimenpiteesi, sillä oikean plastiikkakirurgin valinta tekee olosi turvalliseksi. Meillä yhdistyvät viisi potilaan kannalta erityisen tärkeää asiaa:
  • Välittäminen potilaasta
  • Korkeatasoinen, ystävällinen palvelu
  • Monipuolinen, turvallinen tuotevalikoima
  • Tutkitut ja testatut laatutuotteet
  • Potilaan mukaan sovitut aikataulut

Kun tulet meille, tiedät saavasi laatua.

He suosittelevat lämpimästi palveluitamme:

Kansainvälisen Miss Intercontinental -kilpailun I perintöprinsessa / ammattimalli Sarianna Kankaristo:
"Olen erittäin tyytyväinen rintojeni lopputulokseen. Parempaa en olisi voinut ikinä kuvitella saavani. Palvelu oli ensiluokkaista. Suosittelen Laatukirurgiaa kaikille täydelliset rinnat haluaville."

Tutustu Laatukirurgian potilasgalleriaan klikkaamalla tästä.

Miss Bikini 2011 Minna Nikola

Miss Bikini 2009 Maisa Torppa

Kuva: InSide / Topi Roos

Juontaja ja malli Tiina Häkämies:
"Olen erittäin tyytyväinen rintojeni lopputulokseen ja saamaani ammattitaitoiseen palveluun. Myös useat ystäväni ovat käyneet Laatukirurgian toimenpiteessä ja he ovat onnellisia saatuaan vartalon, jollaista he ovat ennen vain toivoneet."

TV- tuottaja Jenny
Jenny suosittelee Laatukirurgiaa esteettisen kirurgian toimenpiteitä harkitseville. Jenny on itse erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun ja plastiikkakirurgin suorittaman toimenpiteen lopputulokseen.

Kansainvälisen Queen of the World -kilpailun perintöprinsessa Pauliina Tourunen
Pauliina suosittelee Laatukirurgiaa esteettisen kirurgian toimenpiteitä harkitseville. Pauliina on itse erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun ja plastiikkakirurgin suorittaman toimenpiteen lopputulokseen.

Laura Tolonen IFBB Pro competitor
"Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. En olisi voinut kuvitellakaan saavani näin kauniit rinnat. Palvelu oli todella asiantuntevaa, sekä ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi Laatukirurgiaa kaikille täydelliset, kauniit rinnat haluaville."

Miss Hawaiian Tropic Katja Hakkarainen
Katja suosittelee Laatukirurgiaa kaikille, jotka haluavat parantaa elämänsä laatua. Katjan ystäväpiirissä on useita henkilöitä, jotka ovat käyttäneet Laatukirurgian ammattitaitoisia palveluita. "Laatukirurgia on oikea valinta kaikille kauneuskirurgian toimenpidettä harkitseville."

Muiden julkisuudenhenkilöiden mielipiteitä

"Olen käyttänyt Laatukirurgian tarjoamia palveluita ja olen todella tyytyväinen saamaani palveluun: Asiakkaasta oikeasti välitetään. Olen myös monet ystäväni ohjannut Laatukirurgian asiakkaiksi ja he kaikki ovat iloisia onnistuneista muutoksistaan. Itse olen enemmän kuin tyytyväinen rintoihini sekä huuliini. Laatukirurgian henkilökunnan puoleen on helppo kääntyä sekä erittäin helppoa ja luotettavaa asioida!"

Tutustu Laatukirurgian potilasgalleriaan klikkaamalla tästä.


BACK
Palaa Laatukirurgian esittely -valikkoon.
 
plastic surgery line
 
KÄYTTÖLUOTTOLASKURI
 
plastic surgery line
 
Varaa aika soittamalla ilmaiselle Helsingin neuvontavastaanotollemme. Siellä voit puhua henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti Tuulin ja Niinan kanssa.
 
YHTEYDENOTTO
Neuvontavastaanotto
+358 45 1623664
 
plastic surgery line
 
| Etusivu | Yrityksemme | Toimenpiteet | Lääkärit | Suositukset | Yhteystiedot |
 
plastic surgery line

Breast Augmentation Surgery silikonirinnat Plastic Surgery Locations Liposuction and Tummy Tucks Advanced Endoscopic Surgery Procedures For Face And Brow Lift Plastic And Reconstructive Surgery Specialist Largest Tallinna helsinkin Plastic Surgery Group Leaders in Cosmetic Surgery for Tallinna helsinki